Я просто не можу не розказати кулінарною драмою, яка трапилася зі мною попереднього тижня – уявіть собі!. Моя принцеса вимовила бажання, аби як кулінарний експерт зробила один неймовірне з нагоди її ДР. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, взялася шукати ідею в кулінарних блогах і – уявіть!. Провела цілих півтора години, і це ще щастя!, мов зомбі від сайту до другий сайт! Одні рецепти виявилися занадто заплутані, інші варіанти - з дорогими продуктами, ще кілька - із надмірною кількістю банерів. А раптом раптово я пригадала про існування цей порятунок портал і всього лише за п’ять хвилинок знайшла - той самий вибір! Інструкція виявився настільки детальним, що в результаті навіть 12-літня донька несподівано змогла мені допомогти. Як результат ми зробили ніби з журналу десерт, який перетворився на справжнім відкриттям вечора. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ви вишукала настільки ідеальний рецепт?"
Каталог
Для тих, котрі обожнює експериментами на кухні, та злиться через розкидані речі на процесі!
- MampiBrina